Săptămâna Calității Timișorene și Timișene, ediția a XVI-a
Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Timișorganizează simpozionul de deschidere a Săptămânii Calității Timișorene și Timișene, care va avea loc luni, 7 noiembrie 2016, începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara.

Evenimentul are loc concomitent cu Săptămâna Europeană a Calității și se desfășoară sub deviza “Calitate prin rezultate”. Astfel, în perioada 7 – 11 noiembrie 2016, sunt programate simpozioane, mese rotunde, conferințe și seminarii pe tema calității, în mai multe instituții din Timișoara.

Programul manifestărilor din cadrul œSăptămânii Calității Timișoreneși Timișeneœ este organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I din Timișoara, Consiliul Județean Timiș, I.S.I.M. Timișoara,Asociația de Sudură din România - Sucursala Timișoara, precum și alte instituții implicate în asigurarea și promovarea calității în diverse domenii de activitate.  
 

Nicolae Robu,
Primarul Municipiului Timișoara

Program

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677526