Târgul de Paști, ediția a X-a
Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de - a X – a ediție a Târgului de Paști, în perioada 26 martie – 18 aprilie 2017.
 
În Piața Victoriei vor fi amplasate 50 de căsuțe unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade și ornamente de sezon.
Pe platoul din fața Operei Naționale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate și decorațiuni specifice sărbătorilor pascale.
 
Copiii sunt așteptați la Atelierul Iepurașului, unde pot învăța să încondeieze ouă, să picteze ceramică și să exerseze la roata olarului.
 
Deschiderea Târgului de Paști va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 17.00, în Piața Victoriei.

Programul cuprinde un concert de muzică de promenadă susținut de Orchestra Timișoara Big Band.
 
Vă așteptăm între 26 martie – 18 aprilie, în Piața Victoriei, la Târgul de Primăvară, să ne bucurăm împreună de Sărbătorile Pascale, să facem poze cu mascotele-iepuraș și să le oferim surprize celor dragi.
 
 
Casa de Cultură a Municipiului Timișoara
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848556