Afișaj stradal modern

ADP a înlocuit vechile panouri de afișaj cu unele de ultimă generație.

Panourile de tablă pe care afișele publicitare erau postate după placul fiecăruia țin de domeniul trecutului. SC ADP SA Timișoara a montat, în vara acestui an, 207 panouri moderne, în 46 de locații de pe întreg cuprinsul Timișoarei.

Panourile de afișaj se adresează firmelor de impresariat artistic, celor ce organizează cursuri, persoanelor fizice și juridice. Cei interesați se pot adresa la SC ADP SA, Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, telefon 493.393, 494.066, interior 329.

Tariful perceput pentru ocuparea spațiului de afișaj este de 5 lei/metru pătrat/zi, în condițiile în care dimensiunea panourilor variază între 130 cm X 70 cm și 137 cm X 92 cm. Această taxă este o taxă de afișaj și nu de publicitate.

În momentul de față, de exemplu, în zona centrală a orașului nivelul de ocupare a acestor panouri de afișaj este de 75-80%.

Avantajele sistemului

Cei care folosesc aceste panouri de afișaj au garanția că mesajul lor va ajunge la populație, datorită faptului că nu se mai pot lipi alte afișe peste afișele lor, de către persoane care nu au plătit pentru acest serviciu, așa cum se întâmpla pe vechile sisteme de afișaj.

De asemenea, datorită faptului că sunt răspândite pe întreaga suprafață a orașului, mesajul ajunge la toată lumea.

Și nu în ultimul rând, un câștig pentru toată lumea: orașul nostru devine mai frumos, mai curat și mai ordonat și prin faptul că nu mai vedem afișe pe toți stâlpii, copacii, coșurile de gunoi etc.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409758