Canalizare și apă în Kuncz
Municipalitatea continuă investițiile în canalizare și alimentare cu apă în cartiere.
În cadrul programului de dez­voltare a infrastructurii pentru asi­­­gurarea cu rețele de utilități a tu­­turor cartierelor și a politicii de îm­bunătățire a condițiilor de viață a locuitorilor municipiului, în anul 2009, Primăria Timișoara a con­tinuat realizarea mai multor investiții în acest domeniu, în di­ferite zone ale municipiului.
Astfel, în Cartierul Kuncz, s-au finalizat integral și se află în faza de recepție lucrările de canalizare, în lungime de 2,5 km, pe următoarele străzi: Calea Moșniței, Târgu Mureș, Sălaj, Sovata, Baia, Muntele Mic, Poiana Mărului, Zefirului, Subuleasa, Energiei, Câmpului, Aviatorilor, Herodot.
Pe acest tronson de canalizare s-au prevăzut un număr de 71 cămine de vizitare.
De asemenea, pentru a veni în sprijinul locatarilor, s-au realizat 184 racorduri parțiale la canal.
În cursul lunii noiembrie au început lucrările la rețelele de apă, în lungime de aproximativ 2 kilometri, pe străzile: Subuleasa, Energiei, Zefirului, Poiana Mărului, Muntele Mic, Baia, Sovata, Sălaj, Tg.Mureș, Sucului, Satu Mare, Aviatorilor, Calea Moșniței.
Odată cu finalizarea acestor obiective de investiții în domeniul apă-canal, în acest cartier va fi rezolvată în totalitate asigurarea acestor utilități.
În doi ani de zile toate cartierele vor avea asigurate alimentarea cu apă și canalizarea.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662410