Dialogurile Aquatim cu clienții și specialiștii
Reprezentanții asociațiilor de proprietari au discutat cu conducerea societății despre viitoarele investiții.
S.C. Aquatim S.A. a organizat în 12 noiembrie 2009, la sediul din strada Gheorghe Lazăr 11A, o întâlnire cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari/locatari din Timișoara.
Scopul acestei întâlniri a fost acela de a oferi posibilitatea participanților să-și exprime sugestiile și să se adreseze direct conducerii Aquatim.
La întâlnire au fost prezenți direc­torul general, dr. ing. Ilie Vlaicu, și alți reprezentanți ai managementului.
De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost prezentată previzionarea investițiilor pentru următorii ani, precum și alte aspecte specifice ce țin de relația cu utili­zatorii.
Tot la sediul Aquatim a avut loc o masă rotundă cu dezbateri pe tema calității apei potabile, cu ocazia „Săptămânii calității timișorene”.
La întâlnire a fost prezentată lucrarea „Considerații privind calitatea micro­biologică a apei potabile din Timi­șoara”, susținută de doamna biolog Alina Anghelina, specialist din cadrul stației de tratare a apei „Bega”.
La dezbateri au participat membri AGIR, specialiști din cadrul Aquatim, cadre universitare și specialiști de la institute de cercetare.
Preocuparea pentru calitatea servi­ciilor prestate și îmbunătățirea acesteia este în centrul atenției la Aquatim. În acest sens, licența de operare clasa 1 și implementarea sistemului de management integrat calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională obținute de societatea noastră în ultimii anii certifică angajamentul Aquatim pentru performanță și calitate. În ceea ce privește calitatea apei potabile, aceasta este una din responsabilitățile noastre majore, ținând de siguranța con­sumatorilor.
Tehnologiile moderne introduse la stațiile de tratare și pe sistemul de distribuție permit urmărirea și controlul calității apei potabile, începând cu procesul de tratare și până la robinetele consumatorilor.
Loredana Leordean
leordean@aquatim.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517639