Salubritate cu GPS
Serviciile prestate de Retim vor fi decontate la fix.
Consiliul Local a delegat activitățile de salubrizare către operatorul S.C. Retim Ecologic Service S.A.
Pentru colectarea și transportul deșe­urilor menajere și reciclabile, tarifele s-au majorat în decembrie 2008, iar cetățenii și agenții economici sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor și de nerespectarea graficelor de colectare, existând numeroase sesizări scrise și telefonice.
Recepția lucrărilor de salubrizare stradală se face vizual de către inspectorii Primăriei, lucru care este subiectiv și ge­nerează frecvent discuții și dispute între Primărie și operatorul de servicii publice de salubrizare.
Având în vedere aceste lucruri, Primăria a achiziționat un sistem GPS pentru optimizarea și monitorizarea activităților de salubrizare stradală, colectare și transport a deșeurilor menajere și a celorlalte activități specifice serviciului de salubrizare, în vederea asigurării de servicii eficiente și de calitate.
Sistemul GPS a fost achiziționat de Primărie și se implementează în cursul lunii decembrie pe toate autovehiculele Retim.
“Considerăm că printr-o monito­rizare strictă, electronică, va crește ca­litatea și vom putea cuan­tifica mai bine serviciile prestate de către Retim pentru toți locuitorii muni­cipiului”, a declarat viceprimarul Sorin Grindeanu.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851963