Extinderea sistemului de panotaj

ADP va amplasa panouri de afișaj în cinci noi locații.

Locațiile vizează zone de interes din oraș. Noi panouri de afișaj se vor găsi la intrarea în Parcul Central, în Parcarea Modex, în fața Facultății de Electrotehnică, în Piața 700 (lângă chioșcul RATT) și pe strada Popa Șapcă. Panourile fac parte din cea mai modernă generație, fiind protejate cu perete de sticlă, astfel că este exclusă vandalizarea lor ori lipirea ilegală a altor afișe peste cele existente.

S.C. Administrarea Domeniului Public (ADP) S.A. are deja 209 panouri, în 46 de locații de pe întreg cuprinsul orașului. Dintre acestea, 17 locații se găsesc în zone de mare interes, cum ar fi Piața Unirii, Clinicile Noi, Piața Libertății, Iulius Mall, Piața Maria, bdv. Mihai Viteazu, Universitatea de Vest. Tarifele au rămas nemodificate în 2010, adică 7,5 lei/metru pătrat/zi, pentru panourile din zonele de mare interes, și 7,5 lei/metru pătrat/zi, pentru celelalte locații.

Panourile sunt disponibile oricăror persoane fizice, organizații și firme interesate de afișaj. Lista completă a locațiilor și alte informații despre afișajul public pot fi obținute la sediul ADP, din spl. Nicolae Titulescu nr. 10 și la numărul de telefon 0256/20 00 59.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397588