Refacerea lucrărilor de plombare a străzilor
În unele zone din oraș, s-a constatat că lucrările nu erau corespunzătoare.
În urma verificărilor efectuate în teren cu inspectorii Direcției de Drumuri și Transport din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara s-a constatat că plombările efectuate în ultima perioadă cu mixtură stocabilă pe mai multe străzi și al căror termen de garanție, conform contractului, este de un an, s-au degradat în 48 de ore.
Este vorba despre lucrări care au fost efectuate pe străzile Calea Bogdăneștilor, Calea Torontalului, Timiș, Dropiei, Labirint, Teiului, Brândușei.
Ca urmare, primarul municipiului Timișoara, Gheorghe Ciuhandu, a luat decizia de a nu accepta la plată aceste lucrări și a solicitat constructorului să ia măsuri de urgență în vederea refacerii defecțiunilor carosabilului pe străzile amintite cu materiale corespunzătoare, iar pentru mixtura stocabilă utilizată să fie prezentate facturile și certificatele de calitate.
Spre ieșirea din iarnă, în fiecare an, municipalitatea începe repararea străzilor, care au fost afectate în anotimpul rece.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409084