Avize eliberate mai repede
Reglementările legislative recente, privind serviciile de alimentare cu apă.
și de canalizare au simplificat metodologia de obținere a avizelor tehnice aferente acestor servicii.
Acum nu mai este necesară ob­ți­­nerea unui aviz de principiu și a unuia definitiv pentru aceeași so­­­li­citare, ceea ce scurtează durata eli­­berării avizelor.
La Aquatim, noua metodologie se aplică din luna ianuarie a acestui an pentru eliberarea tuturor tipurilor de avize tehnice: de contorizare individuală, de branșare/racordare, de extindere a rețelelor de apă/canalizare, de furnizare a utilităților de apă/canalizare pentru spații cu altă destinație, de preluare în stația de epurare a apelor uzate menajere și privind asigurarea furnizării uti­lităților de apă și canalizare.
Taxa de avizare este aceeași pentru orice tip de aviz, și anume 24 lei și se achită la depunerea documentației.
Proiectarea și execuția lucrărilor pentru care se solicită avizarea nu intră în obiectul de activitate al Aquatim, însă reamintim clienților că realizarea de branșamente de apă și racorduri de canalizare fără avizul societății este clandestină și atrage, conform legislației în vigoare, răspunderea disciplinară, ma­terială, civilă, contravențională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât și pentru executantul lucrării.
Unde se depun actele?
Documentațiile pentru obținerea avizelor se depun la registratura Aquatim, str. Gh. Lazăr 11/A, de luni până vineri, între orele 07:30 și 15:00, după ce au fost verificate de angajații Serviciului tehnic, care stau la dispoziția clienților pentru informații sau lămuriri. Pe site-ul www.aquatim.ro au fost publicate de asemenea informații detaliate privind avizele. Avizele sunt eliberate în decurs de 15 zile lucrătoare.
Loredana Leordean
leordean@aquatim.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13410031