Atenție la cei care solicită bani!
În urma unor cazuri depistate în Timișoara referitoare la serviciul de salubrizare, RETIM îi atenționează pe timișoreni cu privire la cei care cer bani.
Conform unor informații care ne-au parvenit în ultima perioadă, există unele persoane care, pretinzând că sunt angajații societății noastre, solicită cetățenilor diverse sume de bani sub pretextul prestării unor servicii de către RETIM Ecologic Service. Precizăm faptul că, exceptându-i pe casierii-încasatori care duc facturile și fac încasările pe teren, niciun alt angajat al societății noastre nu este autorizat să solicite niciun fel de sumă de bani neprevăzută în contracte.
Din acest motiv apelăm la cetățeni să nu dea curs niciunei astfel de solicitări din partea niciunei persoane. De asemenea, precizăm faptul că toate pubelele destinate colectării deșeurilor, fie ele menajere, fie reci­clabile, sunt distribuite în comodat (în folosință gratuită), cetățenii ne­trebuind să plătească nimic pentru a le primi. Orice situație de altă natură rugăm să fie semnalată imediat societății noastre, fie telefonic, la Dispecerat, fie pe site, la pagina contact/sesizări (www.retim.ro).
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409979