Servicii de apă și canal
În data de 19 ianuarie, s-a semnat contractul de delegare a gestiunii serviciilor de apă și canalizare între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș și Aquatim SA.
Aquatim va opera în 40 de lo­calități din județ, membre ale aso­ciației, prin preluarea serviciilor, în­cepând cu data de 1 februarie 2010.
Proiectul de regionalizare a acestor servicii la nivelul județului aduce o serie de avantaje populației, legate de îmbunătățirea accesului la serviciile de apă și canalizare, cât și de creșterea calității acestor servicii.    
Existența Asociației de dezvoltare intercomunitară, a operatorului regio­nal și a contractului de delegare a ges­tiunii serviciilor sunt strâns legate de respectarea angajamentelor de mediu asumate de România prin tratatul de aderare la Uniunea Europeană.
Sunt necesare, în acest sens, con­form strategiei de dezvoltare din județul Timiș pe o perioadă de 30 de ani, investiții de anvergură.
Atragerea de fonduri europene
Aquatim, ca operator regional, are competența și experiența necesare atragerii surselor de finanțare și realizării acestor proiecte.
Loredana Leordean
leordean@aquatim.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13410019