Tratament anti-igrasie
ADP oferă o metodă eficientă de tratare a zidurilor împotriva igrasiei.
Clădirile care au de suferit de pe urma igrasiei pot fi refăcute printr-o tehnologie modernă și deloc cos­tisitoare financiar, pusă în practică de ADP Construcții.
“Este vorba despre o tehnologie mecanică, esențial diferită de cea chimică, folosită în mod uzual, anterior”, a precizat directorul ADP Ti­mișoara, Liviu Barbu.
Tehnologia chimică presupunea săparea unui șanț în jurul clădirii și utilizarea unor materiale cu preț ri­dicat, ceea ce acum se poate evita.
“Plăci de inox ondulat sunt introduse în zid, în secțiune transversală, pe toată lungimea sa. Astfel, obținem uscarea rapidă a zidului și înlăturarea pe termen lung a efectelor capilarității. Struc­tura zidului nu este afectată cu nimic de această metodă”, spune șeful ADP Construcții, Octavian Bulboacă.

Garanție pe viață
“Lucrările noastre se adresează atât persoanelor fizice, proprietari de case, cât și persoanelor juridice, Pri­mării ori Asociații de Proprietari” a specificat directorul ADP, Liviu Barbu, adăugând: “În anumite condiții, plata se poate face în rate, iar garanția pentru astfel de tratamente anti-igrasie acoperă întreaga durată de viață a clădirii”.
Pentru pereți cu grosimea de 35 de centimetri, prețul lucrărilor este de 35 de euro pe metru liniar, iar manopera de 6 euro pe metru liniar, la care se adaugă valoarea TVA.
În cazul manoperei, nu sunt incluse operațiunile pregătitoare. Mai multe informații pot fi obținute la sediul ADP Timișoara, splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, telefon 0256/493.393.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397387