Lucrări la pasajul din Calea Șagului
Se dorește ca lucrările să fie finalizate în acest an.
Având în vedere vremea favorabilă care permite efectuarea de lucrări la infrastructura rutieră și la cererea con­structorului, primarul municipiului Timișoara, Gheorghe Ciuhandu, a dat în 23 martie, ordinul de începere al lucrărilor la Pasajul Calea Șagului.
Lucrările se desfășoară pe partea dreaptă a sensului de mers spre ieșirea din orașul Timișoara, circulația des­fășurându-se în condiții bune pe partea stângă (parte deja asfaltată) pe câte o bandă de circulație.
Deși inițial s-a dorit ca lucrările de refacere a Pasajului Calea Șagului să continue doar după sărbătorile pascale, s-a recurs la această măsură pentru a câștiga timpul necesar în vederea finalizării lucrărilor încă din cursul acestui an.
Pasajul Calea Șagului a fost dat în exploatare în anul 1974, având o importanță regională și națională, asigurând traversarea căii ferate de legătură între Timișoara și Belgrad; Timișoara și Reșița.
De atunci nu s-au mai realizat intervenții majore, pentru aducerea la stare de viabilitate corespunzătoare fiind necesare lucrări de consolidare, lucrări care au început de anul trecut prin efortul propriu al bugetului local.
În ultimii ani, Primăria Munici­piului Timișoara a efectuat lucrări de consolidare și modernizare la alte patru poduri din orașul nostru: Dacilor, Mihai Viteazu, Podul de la Maria, Neptun.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397600