Anunț public
Municipiul Timișoara anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către ARPM Timișoara de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amenajare zona Câmpului” amplasat în localitatea Timișoara, str. I. L. Bănățeanul, str. Liviu Tempea, str. Aurelia Fătu Răduțu, str. Vasile Crețu, jud. Timiș.
Proiectul deciziei de încadrare și mo­tivele care o fun­damentează pot fi consultate la sediul ARPM Timișoara, jud. Timiș, localitatea Timișoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, în zilele de luni-joi între orele 8.00 - 16.30, vineri între orele 8.00 - 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: arpmtm.anpm.ro - acorduri de mediu.
Publicul interesat poate înainta co­­mentarii/observații la proiectul de­ciziei. Cetățenii interesați pot face re­comandări legate de acest proiect.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851791