Acțiuni ale Poliției Locale

In data de 16.08.2011, în timp ce executau serviciul de patrulare pe B-dul Cetații, un echipaj al Secției 2 Poliție Locala Timișoara, auzind strigătele de ajutor ale unei femei a intervenit pentru a-i acorda ajutor.

Aceștia au observat un bărbat care având un cuțit asupra lui atacase persoana în cauză. Datorita faptului ca acesta a incercat sa fugă de la locul faptei, a  fost urmărit  fără a fi folosit armamentul din dotare, imobilizat și încătușat. Asupra sa au fost găsite mănuși de plastic și un cuțit cui care se presupune că a fost folosit  și la înjunghierea altor victime.

Numitul, Mândrilă  Aurel , în vârsta de 33 ani din sat Lucșa de Jos jud.Mehedinți a recunoscut faptul că în cursul zilei de astăzi a mai înjughiat și alte femei.

Acesta a fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Timiș pentru demararea  cercetărlor în vederea reținerii faptelor comise.
 
cons.Velicu Georgina – purtător de cuvânt
POLIȚIA LOCALĂ TIMIȘOARA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 26.02.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13510934