Acțiuni ale Poliției Locale
În perioada 19-25.09.2011 polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au desfășurat activități de asigurare a fluenței traficului rutier la nivelul municipiului Timișoara si de disciplinare a conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

În cadrul activității desfășurate s-a urmărit respectarea de către conducătorii auto a normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul pe străzi cu sens unic, in scopul asigurărarii unei fluențe a traficului la nivelul municipiului. Deasemenea, s-au efectuat verificări si in ceea ce privește respectarea normelor rutiere de către pietoni, bicicliști si conducătorii de mopede, in vederea conștientizării pericolelor la care se expun in cazul nerespectării regulilor de circulație.

Astfel, in perioada menționata s-a constatat și aplicat un număr de 183 de sancțiuni in valoare de 43.001 lei, după cum urmează :
  • 163 de sancțiuniin valoare de 33.433 lei aplicate in conformitate cu O.U.G. 195/2002 rep. privind circulația pe drumurile publice ; dintre acestea cele mai multe fiind aplicate pentru nerespectarea indicatoarelor oprire și staționare interzisă;
  • 20 de sancțiuniin valoare de 9.568 lei conform H.C.L.371/2007 modif. privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe raza mun. Timișoara. Dintre acestea cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru oprirea sau staționarea autovehiculelor pe locuri de parcare rezervate pentru diferite activități sau pentru persoane cu handicap, marcate și semnalizate corespunzator.
Totodată, au fost ridicate 61 de autovehicule iar alte 18 au fost blocate, aplicându-se și un număr de 16 colante autoadezive.
 
cons.Velicu Georgina – purtător de cuvânt
POLIȚIA LOCALĂ TIMIȘOARA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763590