Aquatim a oținut un nou împrumut BERD pentru investiții
Aquatim a obținut un împrumut de 15,5 milioane de Euro, de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, prin care asigură contribuția sa la finanțarea proiectului de investiții în județul Timiș, în valoare totală de 119 milioane de Euro.

Este a treia oară când BERD acordă societății Aquatim un împrumut pentru realizarea unor programe mari de investiții și a doua oară când împrumutul este acordat fără garanții, doar pe baza situației finaciare.
 
Semnarea contractului de împrumut va avea loc miercuri, 21 martie, ora 14:00, la sediul societății, de pe str. Gh. Lazăr nr. 11/A și va fi urmată de o conferință de presă. Contractul va fi semnat de domnul Ilie Vlaicu, director general al Aquatim și domnul Jean-Patrick Marquet, Director BERD în cadrul sectorului de finanțare a infrastructurii municipale și de mediu.
 
Începând cu 1 februarie 2010, Aquatim este operator regional al serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, iar în prezent asigură aceste servicii în municipiul Timișoara și 64 de localități din județ - 8 orașe, 23 de comune și 33 de sate. Societatea a accesat fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial de Mediu, pentru reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și canalizare în mai multe localități din județ. 74% din valoarea totală a programului de investiții este finanțată din fonduri nerambursabile.


Biroul Relații Publice

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397254