Modificări de traseu
Începând cu data de 08.04.2013, din pricina lucrărilor de la Podul Michelangelo, autobuzele de pe linia Expres 8 nu mai pot ajunge până în zona cartierul Fabric. În aceste condiții, autobuzele se vor îndrepta din Calea Șagului spre centrul orașului și vor avea stații noi la Podul Mitropolit Andrei Șaguna și la Catedrala Mitropolitană. Denumirea acestui nou traseu va fi Expres 33.

Călătorii din zona Fabric vor avea la dispoziție un traseu nou, linia 22 autobuze. Din vechiul traseu al liniei Expres 8 se păstrează următoarele stații: Apateu, Câmpului, Iosif Vulcan, Baba Dochia, Iepurelui, Liceul Calderon. Celelalte patru stații noi sunt: Prefectură, strada Hector, Bastion, Filipescu. Abonamentele de pe Expres 8 emise până la data de 05.04.2013 rămân valabile pe liniile Expres 33 și linia 22 autobuze până la expirare.

Autobuzele care circulă pe linia Expres 7 din zona Freidorf vor avea traseul neschimbat până la Podul Mitropolit Andrei Șaguna, unde vor vira la stânga și vor opri în stația de pe pod. Mai departe, autobuzele de pe linia Expres 7 vor circula până la Poșta Mare cu încă o oprire în stația I.C. Brătianu, stație comună cu troleibuzele de pe linia 19. La întors se păstrează traseul consacrat.

Liniile Expres 2, Expres 3 și liniile de troleibuz 15, 16 și 19 nu vor fi afectate de lucrările de la Podul Michelangelo.


CONDUCEREA R.A.T.T.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397440