Premiu de excelență obținut de Aquatim
Eforturile făcute de societatea Aquatim pentru a atrage importante fonduri nerambursabile cu care să finanțeze investițiile mari pentru apă și canalizare în regiune au fost apreciate la recenta ediție a Forumului Regional al Apei, din iunie, de la București. Asociația Română a Apei, care organizează de 15 ani manifestările cuprinse sub titlul generic Expo Apa, a acordat anul acesta societății Aquatim un premiu de excelență pentru progresul înregistrat în implementarea proiectului de investiții din Programul Operațional Sectorial de Mediu.
    
Prin acest proiect, cu 119 milioane de Euro, Aquatim va construi în județul Timiș circa 300 km de rețele de apă și de canalizare, șapte stații de epurare a apei uzate și trei stații de tratare a apei potabile. La finalizarea proiectului, serviciile furnizate vor fi la standarde de calitate și tarife accesibile, iar creșterea economică în regiune va fi stimulată prin îmbunătățirea infrastructurii.

La manifestările Expo Apa 2013, desfășurate la Palatul Parlamentului, Aquatim a participat cu un stand propriu, în secțiunea destinată operatorilor și cu lucrări de specialitate la conferința tehnico-științifică. Expo Apa este evenimentul anual de referință din comunitatea apei, la care s-au întâlnit, și de data aceasta, numeroși specialiști din domeniul apei, din România și din străinătate.


dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397585