Zona centrală, fără apă în noaptea de 3-4 iulie
Conducta principală de pe strada Eugeniu de Savoya, care alimentează zona Piața Unirii–centru, va fi scoasă din funcțiune pentru înlocuirea cu o conductă nouă.
 
Lucrarea este complexă și necesită oprirea furnizării apei de joi, 3 iulie, de la ora 23 până vineri 4 iulie, ora 7 dimineața.
 
Lucrarea face parte din proiectul de reabilitare a centrului istoric, investiție a Primăriei Timișoara. Echipele Aquatim vor lucra la intersecțiile străzilor Emanoil Ungureanu cu Eugeniu de Savoya și Bv. Revoluției din 1989 cu Francesco Griselini.
 
Rămân fără apă străzile Eugeniu de Savoya, Francesco Griselini, General Traian Doda, Piața Libertății, General Eremia Grigorescu, Gheorghe Lazăr (între Piața Unirii și Ion Zaicu), Emanoil Ungureanu, Vasile Alecsandri, Lucian Blaga, Florimund Mercy, Augustin Pacha, George Coșbuc, Regimentul 5 Vânători, Paul Chinezu, Carol Telbisz, Piața Sfîntul Gheorghe, General Praporgescu, Ianos Bolyay, Proclamația de la Timișoara, zona de blocuri Intrarea Doinei, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și punctele termice de pe Intrarea Doinei și Eugeniu de Savoya.
 
Presiunea apei va fi scăzută pe străzile Mărășești, Gheorghe Dima, Oituz, Martin Luther, Popa Șapcă (între Oituz și Martir Sebastian Iordan), Piața Victoriei, Alba Iulia, Piața Iancu Huniade, Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu, Clinica de Dermatovenerologie, hotelurile Timișoara, Victoria, Continental, centrul comercial Bega, clădirea Petrom de pe Bv. Revoluției din 1989 și punctele termice de pe străzile Bv. C. D. Loga, Piatra Craiului și Piața Iancu Huniade.
 
La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Menționăm că această perturbare va fi de scurtă durată și recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.
 
 
Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667056