Factura de apă se poate plăti online
Factura de apă se poate plăti acum direct de pe site-ul www.aquatim.ro, în numai patru pași simpli: accesarea aplicației, de pe prima pagină a site-ului societății și intrarea în cont, selectarea facturii de plătit și accesarea zonei securizate de plăți, plasarea comenzii și finalizarea plății prin introducerea datelor personale de pe card și confirmarea tranzacției.
 
Pentru crearea unui cont este nevoie de o adresă validă de e-mail și de factura Aquatim, de pe care se va folosi codul de încasare („cod incas” în partea dreaptă sus) și numărul facturii. Crearea unui cont și efectuarea plății sunt descrise în detaliu la http://www.aquatim.ro/termeni-i-condiii-542.html.
 
Pe lângă realizarea plății electronice, prin card bancar, aplicația permite utilizatorilor să-și vizualizeze istoricul consumurilor, sumele achitate sau datorate și să transmită electronic petiții legate de plăți sau facturi. Nu pot fi vizualizate sau descărcate facturile în format .pdf și nu se emit facturi electronice. Facturile vor fi expediate clienților prin Poșta Română, ca și până acum.
 
De-a lungul timpului, compania de apă a pus la dispoziția clienților metode diversificate de plată - prin rețelele bancare, bancomate, oficiile poștale, rețelele PayU și Rompay - , fără perceperea vreunui comision de la clienți. Noua facilitate de plată, solicitată de utilizatorii familiarizați cu internetul și tranzacțiile online, vine în completarea celor existente.
 
 
Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


atașament
instrucțiuni
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772776