Începe montarea contoarelor cu telecitire în partea de sud a orașului
Aquatim începe de joi, 5 februarie a.c., instalarea unui nou lot, de 1.700 de contoare cu telecitire, în cartierele Calea Șagului, Steaua și Dâmbovița. La fel ca la campaniile precedente, societatea anunță clienții prin notificări scrise care este data programată pentru înlocuirea contorului. La sfărșitul fiecărei săptămâni, pe site-ul www.aquatim.rovor fi publicate străzile programate pentru înlocuiri în săptămâna următoare.
            
Clienții Aquatim nu plătesc nimic pentru noile contoare. Pentru o companie de apă, acestea sunt o investiție avantajoasă, care reduce costurile de deplasare și de personal pentru citirea fizică a contoarelor și furnizează date corecte, fără erori. Contoarele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații nu au acces la contor, iar facturarea se poate face pe baza consumului real, nu a unor estimări. Mai mult, înregistrările sunt stocate în baze de date, așadar pot fi aflate cu ușurință valorile din orice moment și depistate consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare.
 
Achiziția și instalarea contoarelor radio în Timișoara s-a făcut în tranșe anuale, începând cu anul 2008. În prezent, pe branșamentele de apă din oraș sunt montate circa 16.000 de astfel de dispozitive, urmând ca pe viitor toate branșamentele să fie prevăzute cu contoare cu telecitire. Aria de operare a societății Aquatim acoperă 100 de localități din județul Timiș, unde sunt montate peste 60.000 de contoare. Gradul de contorizare este de 100% în Timișoara și peste 95% în toată aria de operare.
 

Dr. ing. Ilie Vlaicu,
Director general

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763491