Tramvai vandalizat
În dimineața zilei de 26 februarie, în jurul orei 10:30, doi adolescenți au dat foc unui scaun dintr-un tramvai care circula pe linia 9
 
Mijloacele de transport în comun sunt supuse de multe ori actelor de vandalizare. Așa s-a întâmplat și în dimineața zilei de 26 februarie, când doi adolescenți, în jurul orei 10:30, au dat foc unui scaun dintr-un tramvai care circula pe linia 9.
 
Ceilalți călători prezenți în tramvai au sesizat actul de vandalizare și au intervenit pentru a stinge scaunul aprins de cei doi adolescenți inconștienți.
 
După ce a fost informat de călători despre neplăcutul eveniment ce s-a petrecut în tramvai, vatmanul a înștiințat Poliția Municipală, cei doi fiind reținuți pentru vandalizarea din interiorul mijlocului de transport în comun.
 
Din pricina mirosului produs de fum, tramvaiul a fost retras din circulație timp de o oră, ceea ce a dus la nedorite întârzieri pe această linie, chiar dacă din Depoul Dâmbovița a fost trimis în traseu un tramvai-rezervă, pentru a suplini tramvaiul retras. 
 
Facem apel, pe această cale, către toți călătorii de bunăcuviință să informeze șoferii sau vatmanii când asistă la astfel de acte de vandalizare în interiorul mijloacelor de transport în comun, pentru a putea interveni sau, dacă este cazul, să anunțe organele abilitate.
 
 
Șef Compartiment Relații Publice,
Silvia Oprea
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639948