Întrerupere în furnizarea apei reci
Miercuri, 30 septembrie, între orele 9 și 19, se va întrerupe furnizarea apei reci pe strada Lacului, iar presiunea de furnizare a apei va fi scăzută pe străzile Dreptatea, Petalelor, Cerceilor, Veveriței și Științei.
 
Se va lucra la intersecția străzilor Lacului cu Științei, pentru conectarea conductelor noi de apă la rețeaua existentă, în cadrul programului de investiții al societății Aquatim, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu.
 
La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menționate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.
 
 
Dr. ing. Ilie Vlaicu,
Director general
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662179