Aprobarea listelor ANL pe 2009

Au fost analizate toate documentele depuse pentru stabilirea ordinii de prioritate.

Din 25 februarie, lista ANL pentru locuințe destinate închirierii, construite în cadrul programului de Construcții locuințe pentru tineri destinate închirierii, destinate tinerilor și familiilor de tineri în vârstă de până la 35 de ani, pentru anul 2009, poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara, www.primariatm.ro, la avizierul din curtea instituției, la Serviciul Centrul Consiliere Cetățeni, camera 12 parter, precum și la Serviciul Locuințe - camera 226 etajul II.

Pe baza actelor depuse, pentru solicitanții care au dovedit că în anul 2008 au îndeplinit criteriile de acces la locuință, s-a stabilit punctajul acumulat de fiecare solicitant, rezultând ordinea de prioritate.

Lista de priorități ANL pentru 2009 va fi aprobată de Consiliul Local în luna martie.

Lista afișată poate suferi modificări, dacă se admit unele contestații, înainte de a fi aprobată de Consiliul Local.

A fost întocmită lista de priorități ANL pentru anul 2009, luându-se în considerare toate cererile și completările depuse, până la 31.12.2008.

Adrian ORZA
Viceprimar al Timișoarei

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639977