Seminar internațional

Au fost împărtășite experiențele dobândite. Asociația Femeilor Țigănci “Pentru Copiii Noștri”, promotoarea proiectului “Femeile rome împotriva segregării”, a organizat seminarul internațional cu tema Desegregarea în România, Ungaria și Bulgaria- modele și practici pozitive, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

În 12 februarie a avut loc o întâlnire de lucru, în cadrul căreia membrii Roma Education Fund au vizitat grădinițele nr. 16 și 5 și școli partenere din proiect, Școala Generală cu cls. I-VIII, nr. 1, și Școala Generală cu cls. I-VIII, nr. 11.

A doua parte a întâlnirii a fost organizată la Centrul Cultural Educativ pentru Copii Romi.

Toți au avut posibilitatea să își împărtășească experiența dobândită în cadrul proiectului și au propus soluții la problemele specifice fiecărei situații.

Seminarul a continuat, cu prezentări de proiecte din Ungaria, Bulgaria și România.

Ca și concluzie a seminarului a fost formulată ideea adoptării unei strategii a riscului, care înseamnă acceptarea schimbării pe termen lung, schimbare conștientizată și asumată.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667276