UN NOU SERVICIU
Asistența medicală din școli a trecut la Primărie. A fost înființat serviciul public fără personalitate juridică, denu­mit „Serviciul Public de Asis­tență Medicală Școlară”, în subor­dinea Consiliului Local al Muni­cipiu­lui Timișoara, care să asigure mana­gementul asistenței medicale des­fășurată în cabinetele medicale și de medicină dentară  din unitățile de învățământ.

Înființarea  serviciului public s-a făcut prin preluarea prin transfer  de la Ministerul Sănătății a personalului și bunurilor ce privesc asistența medicală desfășurată în cabinetele me­dicale și de medicină dentară din unitățile de învățământ.

S-a aprobat suplimentarea cu două posturi pentru activitatea de  asistență medicală comunitară, a personalului din cadrul  Direcției de Asistență Socială Comunitară Timi­șoara în scopul  încheierii con­tractelor individuale de muncă cu mediatorii sanitari.

Municipalitatea a preluat astfel 160 de persoane, din care: 33 medici școlari;  33 medici den­tiști; 92 asistenți medicali, 2 me­diatori sanitari, care asigură asis­tență medicală unităților de învățământ.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851786