Demolarea unei construcții ilegale
Deoarece a fost ridicată fără autorizație pe domeniul public, o construcție a fost dărâmată de reprezentanții municipalității.

Reprezentanții Primăriei Timișoara au trecut la data de 1 septembrie la punerea în aplicare a dispoziției de demolare a unei construcții din cărămidă cu suprafața de circa 100 mp, o extindere realizată fără autorizație de construire pe un teren al statului, pentru care nu există contract de concesiune.

A existat o autorizație de construire nr. 1474 din 21.07.2004 pentru executare șarpantă, tencuieli interioare și exterioare, pardoseli interioare.

Verificările au arătat că în anul 2008 s-a construit, fără autorizație, un etaj la construcția care nu respectase nici autorizația de construire din 2004.

S-a dispus, în 3 noiembrie 2008, oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate prin obținerea autorizației de construire, iar în caz contrar imobilul să fie adus la starea prevăzută în autorizația de construire.

Au fost făcute noi verificări și s-a constatat că proprietarul nu s-a con­format măsurilor dispuse, fapt pentru care a fost emisă o dispoziție de demolare a construcției care a fost realizată fără autorizație.

Cu atât mai mult a fost îndreptățită dispoziția de demolare cu cât s-a construit ilegal pe domeniul public al statului.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13855878