Întâlnire a celor de la Lenau
Asociația "Prietenii liceului Lenau" a fost înființată în 2008 în scopul dezvoltării de proiecte pentru sprijinirea liceului Lenau. Asociația și-a propus și reînnodarea legăturilor dintre foștii elevi și școală.
Una din acțiunile în acest sens a fost organizarea unei prime întâlniri a foștilor elevi ai liceului Lenau în 7 noiembrie la Augsburg, Germania (foto).
Întâlnirea a avut o rezonanță deo­sebită, au fost așteptați să vină 200 de foști elevi și profesori ai școlii și au venit 400.
De aceea conducerea asociației a hotărât organizarea următoarei în­tâlniri în 5 iunie 2010 la Timi­șoara.
Alegerea Timișoarei ca loc de întâlnire se bazează pe de o parte pe invitația lansată de conducerea liceului “Nikolaus Lenau” și pe de altă parte dorinței de a da posibilitatea cât mai multora dintre foștii elevi să participe la întâlnire și a crea astfel o legătură a foștilor elevi cu școala în care au învățat.
La întâlnire sunt invitați foștii elevi, învățători și profesori, precum și prieteni ai școlii.
Este plănuit a se organiza și un program cadru, între care o “oră festivă” în sala festivă a liceului, o seară de teatru la Teatrul German de Stat Timișoara și o vizitare a orașului, a monumentelor istorice și locurilor de interes.
Detalii pot fi găsite pe www.lenauschule.net.
Pentru a putea evalua numărul de participanți la întâlnire, organizatorii îi roaga pe doritori să se înscrie la adresa verein@lenauschule.net, cât mai curând posibil.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773200