Triplu eveniment la Centrul de zi
Manifestări Au fost sărbătorite zilele de naștere ale persoanelor vârstnice născute în primul trimestru al acestui an, Dragobetele cu Dansul Inimioarelor și Balul Mascat.
În data de 24.02.2010, bunicii de la Centrul de zi “Sfinții Mihail și Gavril”, din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârst­nice, Direcția de Asistență So­­cială Comunitară Timișoara, au săr­bătorit un triplu eveniment: zilele de naștere a persoanelor născute în lunile ianuarie, februarie și martie; Dragobetele și Balul Mascat.
Bunicii care au participat la Balul Mascat au interpretat personaje din poveste.
Ca în fiecare an și de această dată, Dragobetele a fost sărbătorit de bu­nici printru-un dans reprezentativ “Dansul Inimioarelor”.
De eveniment s-au bucurat și beneficiarii centrelor de zi Alzheimer, “Sfinții Constantin și Elena” și ai Căminului de pensionari Ti­mi­­șoara. “Mulțumim sponsorilor care ne-au sprijinit în realizarea acestui eveniment: Cofetăria Ottima Pam, Restaurantul Casa cu Flori și Asociația Diaconia”, a declarat Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Maria Ciurcaș.

"Sărbătorile de la centrele pentru persoane vârstnice aduc un strop de bucurie în sufletele acestor oameni".
Adrian ORZA,
Viceprimar al Timișoarei
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327729