Timișorenii se implică în depistarea persoanelor care abandonează deșeuri
Polițiștii locali din cadrul Secției 2 au efectuat verificări cu privire la abandonarea deșeurilor și protecția mediului. În acest sens, în cadrul acțiunilor organizate, au sesizat faptul că pe str. Remus Tăsală, în dreptul imobilului cu nr. 11, se aflau abandonați mai mulți saci conținând resturi de la materiale din construcții.

În urma discuțiilor cu locatarii din zonă, doi dintre aceștia au relatat faptul că au văzut cine a abandonat deșeurile, ba mai mult au efectuat și fotografii.

Din verificările ulterioare s-a stabilit că persoanele care au abandonat deșeurile au făcut lucrări la un apartament de pe Aleea Cascadei.

Aceștia au fost sancționați cu câte 500 lei conform HCL 371/2007 modificată pentru abandonarea de deșeuri, iar proprietarul apartamentului a fost și el somat să igienizeze locul în care au fost depozitați sacii respectivi.

În urma verificărilor ulterioare s-a constatat că persoana în cauza s-a conformat și a luat deșeurile abandonate.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin


Foto 1, Foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13757039