Un oraș curat, fără droguri
Va fi organizată o acțiune în Piața Unirii în scopul prevenirii consumului de droguri.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara a anunțat că se alătură autorităților locale în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Timișoara.

 Voluntarii centrului vor purta tricouri cu mesaje antidrog și vor interacționa cu timișorenii, dorind să arate că promovează un oraș curat, fără droguri, cu tineri implicați în sport, muzică și artă.

Un moment special va fi realizat sub următorul anunț:
Vă invităm duminică, 5 august 2012, de la ora 18, în Piața Unirii, la o acțiune realizată în scopul prevenirii consumului de droguri, un  FLASH-MOB, prin și cu participarea timișorenilor, o demonstrație de ZUMBA FITNESS CU SUADA!!!

Timișorenii, care doresc să participe, sunt așteptați în ținută sport, pentru a dansa împreună pentru o cauză nobilă. Suntem chemați să facem sport pentru a transmite mesajul  " STOP DROGURILOR"!!!


Biroul Relații Publice

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13861608