Răspunsuri la sesizări
25 Iulie 2011
Szilard Arpad Nicolae, b-dul Liviu Rebreanu, nr. 3/2, ap. 11 Propune ca taximetriștii să nu mai staționeze în fața magazinului Profi din calea Șagului pentru că obturează accesul în parcarea de la Profi și în stația firobuzului 33. Răspuns: Staționarea vehiculelor în stația mijloacelor de transport ale R.A.T.T. este interzisă prin indicatoare rutiere specifice. Consilierii serviciului nostru și de altfel și agenții Poliției Locale întreprind periodic controale în această zonă în vederea sancționării taximetriștilor care nu respectă prevederile Hotărârilor Consiliului Local aflate în vigoare.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Răspunsuri la sesizări
30 Iunie 2011
Baciu Maria, str. N. Ilieșu, nr. 9, ap. 8 Întreabă de ce la ștrandurile din Timișoara nu există nici o sursă de apă potabilă publică, doar dacă se cumpără la ștrandul respectiv, nici măcar de acasă nu e voie să aduci apă, caz concret, Ștrandul Termal. Răspuns: Ștrandurile care se află în domeniul public sau privat al Municipiului Timișoara sunt închiriate sau concesionate către terți, aceștia din urmă ocupându-se în totalitate de administrarea acestora.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Răspunsuri la sesizări
31 Mai 2011
Borza Mircea, str. Brândușei, nr. 12, Sc. B, et. 3, ap. 13 Solicită ca tramvaiul nr. 11 să revină în circulația lui normală în locul tramvaiului nr. 6, deoarece sunt atâția oameni care nu au legătură directă spre Gara de Nord. Răspuns: Modificările implementate de către RATT în ceea ce privește graficele de circulație ale mijloacelor de transport s-au făcut ca urmare a unor analize de rentabiliate economică.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Răspunsuri la sesizări
30 Aprilie 2011
Răspunsuri la sesizări
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Răspunsuri la sesizări
30 Martie 2011
Malcovici Ioan, str. Lidia, nr. 71, sc. A, ap. 13 Solicită refacerea trotuarului de pe str. Lidia, de la capătul blocului 99 spre pădurice, pe o distanță de 100 m. De asemenea, solicită repararea aleilor din Parcul Pădurice, din zona Lidia. Răspuns: Refacerea trotuarului pe strada Lidia pe sectorul menționat de dumneavoastră, precum și a aleeilor din Parcul Pădurice din zona Lidia sunt în atenția noastră pentru a fi introduse în programele lunare de reparații și întreținere străzi, urmând ca lucrările să se execute în funcție de disponibilizările financiare.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13758927