Jazz de Ziua Națională

Anul acesta de Ziua Națională a României vor avea loc și altfel de manifestări culturale, în Timișoara. Este vorba despre un festival de jazz.

Esbjorn Swensson Trio, cel mai bun grup de jazz al ultimilor 10 ani va concerta în Timișoara

Timp de trei zile, între 1 și 3 decembrie, pe scena Teatrului Național din Timișoara va avea loc un proiect-gigant, așa cum de altfel, ne-a și obișnuit până acum, organizatorul. Marius Giura, căci despre el e vorba, președinte al  Fundației Culturale Jazz Banat promite trei seri de excepție.

Trigon, Tord Gustafsson, White Brighte Line, Duo Butoi-Tiberian, The Ultimative Trio (cu Eberhard Weber), Anca Parghel & The Next Generation, Esbjorn Swensson Trio (E.S.T, mai exact) sunt nume binecunoscute de iubitorii de jazz, care vor oferi recitaluri, fără îndoială, de excepție. Pentru cei interesați, biletele pot fi cumpărate de la agenția Teatrului Național Timișoara, din librăriile Cărturești din București și Timișoara (str. Mercy și Iulius Mall), precum și la magazinul Andante Music, din București. Festivalul de Jazz Timișoara este produs ș organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, în parteneriat cu Ministerul Culturii șiCultelor, Institutul Cultural Român, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, Consiliul Local Timișoara și al Teatrul Național Timișoara, și bineînțeles cu sprijinul sponsorilor.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399060