Odiseea Carierei a început!

În 11 decembrie, a avut loc la Universitatea Politehnica din Timișoara,  deschiderea celui mai mare eveniment de cariera din vestul țării: Odiseea Carierei.

Ziua a cuprins, printre altele, lansarea oficială a „Cărții Carierei” și a portalului de cariera Odisee.ro. Invitați speciali au fost viceprimarul Adrian Orza,  Nicolae Robu, rectorul Universității Politehnica, Adrian Chebutiu, Președinte Director General la U.C.M. Reșița, Gianluca Testa, antreprenor și Răzvan Ogircin, Managing Partner AIMS Human Capital. 

Studenții din anii terminali au beneficiat de prezentări din partea companiilor Takata Petri, Procter&Gamble și Hella Electronics și au avut ocazia de a-și depune CV-urile la Târgul de locuri de muncă desfășurat în holul Universității.

Cartea Carierei s-a bucurat de un succes deosebit la public, fiind distribuita la studenții dornici de a se informa în privința noutăților de pe piața muncii, în special în privința cerințelor angajatorilor. În zilele următoare Odiseea Carierei a poposit la Universitatea de Vest, Iulius Mall.

Despre Centrul de Dezvoltare

Centrul de Dezvoltare al Carierei este o organizație non-guvernamentală creată în sprijinul studenților și absolvenților dornici de a avea o carieră de succes, prin consiliere, informare și facilitarea accesului pe piața muncii. Pentru o dezvoltare pe termen lung a comunității creăm legături directe și permanente între mediul de afaceri și universități, care să aducă beneficii substanțiale de ambele părți.          

Cei care doresc să afle mai multe informații pot scrie la: e-mail: office@careercenter.ro, Alice Oprescu, Departamentul Relații Publice, al Centrului de Dezvoltare al Carierei.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423413