"Timișoara - Mica Vienă"

Și anul acesta, pe perioada verii, în spațiul generos al Pieței Unirii vor avea loc diverse manifestări culturale, în cadrul proiectului "Timișoara - Mica Vienă".

Manifestările au debutat pe 9 Mai, de Ziua Europei, cu un concert de muzică simfonică și du-rează până la sfârșitul lunii septembrie. Evenimentele culturale se desfășoară la sfârșit de săptămână, în aer liber, în Piața Unirii.

Cei interesați să participe la acest program cultural pot depune la Primăria Timișoara, camera 118 sau trimite la adresa de e-mail violeta@primariatm.ro, proiecte culturale pentru ediția din acest an. Proiectele vor cuprinde o scurtă descriere a evenimentului cultural, perioada de desfășurare, bugetul necesar și detalii tehnice de realizare (de exemplu: scenă, sonorizare, lumini etc.), încadrându-se într-o pagină pentru fiecare eveniment. De asemenea, din acest an municipalitatea intenționează să organizeze evenimente similare celor din Piața Unirii, și în Piața Traian, reu-nite într-un program cultural. Acesta își propune să scoată în evidență multiculturalitatea istorică a zonei, să încurajeze incluziunea socială prin acțiuni culturale și educative și să transforme Piața Traian într-un pol de atracție pe perioada verii, după modelul Pieții Unirii. Așteptăm proiecte și pen-tru acest program.

Mulțumim pentru susținere companiei Orange România. Parteneri: 24FUN și "Zile și nopți".

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667284