De ce Piața Unirii?

„Timișoara - Mica Vienă” este un proiect cultural care își propune încurajarea tinerelor talente (elevi și studenți din cadrul liceelor și facultăților de artă din Timișoara, tineri artiști, artiști amatori) să participe la actul cultural, prin organizarea de evenimente artistice în Piața Unirii din Timișoara.

Spațiul generos al Pieței Unirii găzduiește la sfârșit de săptămână, începând cu luna mai și până la sfârșitul lunii septembrie, o serie de evenimente culturale în aer liber, după modelul marilor orașe europene.

Program

În fiecare week-end se desfășoară diverse activități culturale: concerte, expoziții, ateliere, teatru, acțiuni pentru copii. Genurile muzicale variază de la jazz, blues, muzică simfonică, operă și operetă, muzică de teatru.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397427