Vara vine cu distracție

Piața Unirii, Parcul Rozelor dar și spații neconvenționale sunt doar câteva dintre locațiile în care sunteți invitați, în luna iulie, pentru acțiuni culturale de bună calitate. 

Piața Unirii va găzdui și în luna iulie programul cultural „Timișoara - Mica Vienă”, cu spectacole de bună calitate și programe pentru copii. Dacă luna iunie a fost luna fotbalului și a muzicii simfonice și de jazz, în luna iulie vom asculta pop-rock și etno-jazz.

Astfel, în 4 iulie, „Mamaia caută o vedetă” cu concert al trupelor Edict și Parlament. Week-end-ul următor va avea loc un concert de etno-jazz cu trupa maghiară Nemez, iar în 13 iulie pe scena din Piața Unirii vor putea fi ascultați timișorenii de la Bega Blues Band.

Nici cei mici nu au fost uitați, și sâmbăta de la ora 10,30 trupa „Boboceii timișoreni” îi așteaptă cu spectacole care mai de care mai amuzante și interesante.

Festivalul Inimilor

Ajuns la cea de-a 29-a ediție, Festivalul inimilor va reuni anul acesta în perioada 2-6 iulie 2008 ansambluri folclorice din Danemarca, Croația, Japonia, Mexic, Costa Rica, Japonia, Serbia, Turcia, Ungaria și România. Putem spune că va fi cea mai exotică ediție a Festivalului Inimilor de până acum. Locația este deja cea tradițională: teatrul de vară din Parcul rozelor, începând cu orele 20,00. În plus, în 6 iulie va avea loc un spectacol folcloric la Muzeul Satului Bănățean, de la ora 11,00 și 3 iulie, de la ora 19,00 se va desfășura tradițională paradă a formațiilor participante pe traseul: Catedrală – Operă – Catedrală – Parcul Rozelor.

Întâlnire cu Romeo și Julieta 

Sub „bagheta”Fundației Culturale Artmedia, cu sprijinul municipalității timișorene, în 10 iulie faimosul „The Globe Theatre Company” din Londra va poposi la Timișoara, în curtea Colegiului Național Bănățean, cu piesa „Romeo și Julieta”. Teatrul Globe a fost înființat în anul 1599 și este prima oară în turneu în Europa de Est. Spectacolul se joacă în limba engleză, bilete găsindu-se la Agenția Teatrului Național.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423611