Operă și operetă

Și în această vară publicul timișorean, iubitor de muzică bună își dă întâlnire pe scena din Parcul Rozelor pentru trei serii extraordinare de operă și operetă. 

E deja tradiție, ca în ultimul week-end al lunii august, timișorenii să participe în trei serii deosebite în aer liber, în decorul înmiresmat al Parcului Rozelor, la întâlnirea cu artiștii Operei Române din Timișoara. Este deja al patrulea an consecutiv, în care colaborarea dintre Opera Română din Timișoara, Primăria Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului dă roade.

Anul acesta, în perioada 29-31 august, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor, vom putea asista la „Aida”, de Giuseppe Verdi, libretul Antonio Ghislanzoni (seara de vineri 29 august), „Silvia” de Antonio Vivaldi (sâmbătă, 30 august) și opereta „Voievodul Țiganilor” de Johann Strauss (fiul), pe un libret scris de Ignatz Schnitzer, după un roman al scriitorului maghiar Jokai Mor.

S-a început cu "Aida”, operă compusă pentru inaugurarea primului teatru muzical de la Cairo și pentru sărbătorile legate de încheierea lucrărilor la Canalul Suez, deoarece decorurile deosebite necesită un timp mai îndelungat de amplasare.

Accesul publicului este liber, spectacolele fiind gratuite. Spectacolele încep la ora 20,30.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423517