Noua stagiune

Vom avea parte de o premieră absolută, care va deschide noua serie de spectacole.

Vineri, 8 august 2008 au început la Teatrul German de Stat Timișoara repetițiile pentru producția care va deschide noua stagiune, piesa POOL (NO WATER), de Mark Ravenhill, în regia lui Alexandru Mihăescu. Decorul și costumele sunt creația scenografei Bagoly Zsuzsanna.   Mark Ravenhill este, alături de Sarah Kane, unul dintre cei mai renumiți și radicali dramaturgi ai teatrului englez modern.

Premiera absolută a spectacolului POOL (NO WATER), o satiră despre artă și o analiză a conceptului de prietenie, a avut loc la Lyric Theatre Hammersmith în anul 2006.

Perioada de repetiții a început cu un atelier de mișcare, coordonat de coregraful spectacolului, Javier Opazo, din Berlin.

Coregraf, actor și regizor, Javier Opazo promovează în proiectele sale noi forme de expresie teatrală, cum este și cazul spectacolului lui Alexandru Mihăescu, a cărui premieră va deschide stagiunea Teatrului German în a doua parte a lunii septembrie.

Așadar Teatrul German de Stat va începe în forță noua stagiune.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423591