Iluminat ornamental pentru lăcașurile de cult

La solicitarea consiliului consultativ de cartier Plopi-Kuncz, recent au fost amplasate în această zonă mai multe reflectoare pentru iluminatul ornamental al lăcașurilor de cult din cartier. Este vorba despre Bisericile ortodoxă și catolică și despre lăcașurile cultelor penticostal și baptist. Lucrările au fost realizate de către Bi­roul Iluminat Public din ca­drul Direcției Edilitare a Primăriei Mu­nicipiului Timișoara, respectiv so­cietatea comercială AEM, care a con­tractat realizarea iluminatului pentru zona respectivă. În ultima perioadă în Plopi au fost înlocuite corpurile de iluminat existente cu unele noi și performante.

Iluminat la școală

Tot la solicitarea cetățenilor din consiliul de cartier, a fost îmbunătățit iluminatul public în imediata vecinătate a locului de joacă de la Școala generală nr. 4 de pe strada Jules Verne. Lăcașurilor de cult li s-a dat astfel o nouă înfățișare, și în contextul Săr­bătorilor Pascale, respectiv al oficierii liturghiilor ocazionate de Învierea Domnului Iisus Hristos.

Iluminat festiv

În Timișoara au mai fost iluminate ornamental bisericile ortodoxă și ro­mano-catolică din Steaua-Fratelia având ca punct de pornire inițiativa con­siliului consultativ de cartier din această zonă a orașului.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397366