Timișoara - Open Art City
Municipiul nostru onorează prin multitudinea de manifestări emblema de Oraș deschis artelor.
Noul concept de conferire a i­den­tității culturale a municipiului și a imaginii sale în lume, aprobat de Consiliul Local al Municipiului Ti­mișoara, prin care Timișoara devine oraș deschis al artelor (Open Art City)” se va face simțit din plin în acest an, printr-o multitudine de ma­nifestări culturale de marcă.
Prin asumarea acestui concept se dorește conferirea unei identității culturale Timișoarei.
Iar printr-o identitate culturală bine definită și unitară, Timișoara are șansa vizibilității și afirmării pe harta cul­turală europeană.
De asemenea, asimilarea unei anumite identități culturale ar per­mite integrarea Timișoarei în rân­dul rețelei orașelor de artă, iar actorii culturali, care vor acționa sub acest concept vor avea mai multe po­sibilități, inclusiv de accesare a fon­durilor externe.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423479