Concert Sistem și Holograf
Va fi o manifestare aniversară la împlinirea unui deceniu.
La începutul lunii iunie vor concerta la Timișoara trupele Sistem și Holograf. În 2 iunie 2009, de la ora 21, va avea loc evenimentul de aniversare a 10 ani de la primul zbor regulat al Companiei Aeriene Carpatair, care va fi marcat printr-un concert susținut de cele două formații binecunoscute. Evenimentul este organizat de compania aeriană în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și se va desfășura în zona terasei River Deck și a Teatrului de vară din Parcul Rozelor. Intrarea este gratuită.
SISTEM a luat ființă în 2000 și este o formație neconvențională, care are în componență percuționiști cu studii de specialitate și vastă experiență. Au un repertoriu unic, alcătuit din piese pentru butoaie, jante, flex și altele. Realizează efecte speciale cu apă, pământ și foc.
HOLOGRAF este una dintre cele mai de succes trupe rock românești, înființată în 1978. Fiecare dintre albumele lor conțin cântece care au ajuns hit-uri. Printre cele mai cunoscute cântece ale Holograf sunt: Banii vorbesc, Dincolo de nori, Ți-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea și Viața are gust.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423496