Agenda culturală 2004
De la începutul lunii noiembrie, la Primăria Municipiului Timișoara sunt preluate cererile de finanțare a programelor cultural-sportive pe anul 2004. Persoanele juridice - instituții, asociații și fundații, organizații neguvernamentale - vor depune cererile, însoțite de toate documentele aferente, la camera 13 a Primăriei Municipiului Timișoara (Biroul de Evidență și Circulație a Documentelor), pentru Biroul Relații Publice. Termenul limită de depunere a cererilor este 19 decembrie 2003. Cererile incomplete vor fi returnate, în vederea completării, iar cele depuse după termenul menționat nu vor fi luate în considerare.

Depunerea actelor justificative de cheltuieli, însoțite de un raport financiar și profesional referitor la acțiunea desfășurată, se va face la Primărie, după 60 de zile de la încheierea manifestării.
Organizatorul acțiunii este obligat să menționeze Consiliul Local al Municipiului Timișoara în calitate de co-organizator în toate materialele publicitare ale acțiunii.
Informații suplimentare se pot obține la Biroul Relații Publice al Primăriei Timișoara, la numerele de telefon 0256/204.886 sau 0256/408.440; persoană de contact: Adrian Schiffbeck.
Hotărâri de Consiliu Local
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343808