"Mica Vienă"
În acest weekend, în Piața Unirii, în cadrul proiectului cultural "Timișoara - Mica Vienă" organizat de Primăria Municipiului Timișoara vor avea loc următoarele manifestări:

Sâmbătă, 13 august
:
  • de la ora 20:30, va urca pe scenă Mădălin Luca, naist timișorean care abordează cu îndrăzneală diferite genuri muzicale - muzică tradițională românească, muzică clasică, jazz, world music și care a participat  la diferite festivaluri și concerte în Europa. Mădălin Luca este un căutător a noi modalități de exprimare muzicală, experimentând posibilitățile nedescoperite ale naiului. Muzicianul propune un univers sonor propriu, construind o lume muzicală complexă și completă folosind naiul acustic și procesat electronic, mijloace de expresie ale muzicii electronice, experimentale, diverse efecte sonore, vioară, drâmbă.
  • de la 21:30  va avea loc proiecția filmului dedicat Zilei Timișoarei, film din noua serie LEGENDELE BANATULUI. -"istoria care nu se invață la școală"  și  care vorbește despre alte legende uitate ale stăpânirii turcești, și, după cucerirea austriacă, despre sacrificiul generației care a construit noua Timișoara in secolul 18, transformând fosta cetate turcească intr-un oraș civilizat al Imperiului.
    LEGENDELE BANATULUI   este un proiect al Primăriei Municipiului Timișoara și al Radio Timișoara.
Tot sâmbătă, 13 august între orele 11.00 - 13.00, în Piața Unirii va avea loc atelierul de păpuși susținut de artistul păpușar Diana Boboc.

Duminică, 14 august


De la ora 20 :15 va concerta formația
Moody Stuff care cântă din 1997 și este in acest moment una dintre trupele cu cea mai valoroasă componență in jazz-ul din România:
  • Veronica Luță - voce
  • Ionuț Dorobanțu - chitară
  • Lucian Nagy - saxofon
  • Johnny  Bota - bas
  • Dinu Simion - baterie

Vă așteptăm în Piața Unirii !

 
BIROUL RELAȚII PUBLICE
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344385