Timișoara - Mica Vienă

În acest weekend, în Piața Unirii, în cadrul proiectului cultural "Timișoara - Mica Vienã" organizat de Primăria Municipiului Timișoara vor avea loc urmãtoarele manifestãri:

Sâmbătă, 13 august
· de la ora 20:30, va urca pe scenă Mădălin Luca, naist timișorean care abordează cu îndrăzneală diferite genuri muzicale - muzică tradițională românească, muzică clasică, jazz, world music și care a participat la diferite festivaluri și concerte în Europa. Mădălin Luca este un căutător a noi modalități de exprimare muzicală, experimentând posibilitățile nedescoperite ale naiului. Muzicianul propune un univers sonor propriu, construind o lume muzicalã complexă și completă folosind naiul acustic și procesat electronic, mijloace de expresie ale muzicii electronice, experimentale, diverse efecte sonore, vioară, drâmbă.

· de la 21:30 va avea loc proiecția filmului dedicat Zilei Timișoarei, film din noua serie LEGENDELE BANATULUI. -"istoria care nu se invațã la școală" și care vorbește despre alte legende uitate ale stãpânirii turcești, și, după cucerirea austriacă, despre sacrificiul generației care a construit noua Timișoara in secolul 18, transformând fosta cetate turceascã intr-un oraș civilizat al Imperiului.
LEGENDELE BANATULUI este un proiect al Radio Timișoara, susținut de Primă
ria Municipiului Timișoara .

Tot sâmbãtã, 13 august între orele 11.00 - 13.00, în Piața Unirii va avea loc atelierul de pãpuși susținut de artistul păpușar Diana Boboc.

Duminicã, 14 august

• de la ora 20 :15 va concerta formația Moody Stuff care cântã din 1997 și este in acest moment una dintre trupele cu cea mai valoroasã componențã in jazz-ul din România.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863394