Concert de muzică de fanfară în parcurile Timișoarei


 
 
Duminică, 4 septembrie 2011, Primăria Municipiului Timișoara împreună cu fanfara Timișora Big Band vă invită la un concert de muzică de fanfară. Membrii fanfarei Timișoara Big Band vor concerta pentru timișoreni, în Parcul Steaua  între orele 18.00-19.00.

Trupa “Timișoara Big Band” s-a constituit în anul 2008 la Timișoara din absolvenți ai Facultății de Muzică din Timișoara, instrumentiști din Orchestra Operei Naționale Române, ai Filarmonicii Banatul Timișoara, ai Teatrului German și din instrumentiști ai Muzicii Militare a Garnizoanei Timișoara.
Bandul de suflători este fondat și însuflețit de inimosul dirijor Franz Hoffner.

“Timișoara Big Band” are o bogată experiență scenică și un repertoriu variat care cuprinde toate genurile muzicale. Bandul are în portofoliu peste 600 de piese și abordează cu ușurință muzică populară germană, valsuri, polci, marșuri, muzică ușoară românească, sârbească, muzică gospel, muzică de film, musicaluri celebre dar și jazz, blues, swing, samba, rumba, tango și cha-cha-cha.

În caz de vreme nefavorabilă, concertul va fi reprogramat.
 
 
BIROUL RELAȚII PUBLICE
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423411