Galele Studențești 2011 - secțiunea Teatru
C.C.S. Timișoara
www.thespis.ro
 
Teatrul Studențesc Thespis prezintă, în cadrul Galelor Studențești 2011 – secțiunea Teatru, două spectacole, joi și vineri, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. Galele Studențești sunt organizate de către C.C.S. Timișoara cu sprijinul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret. Astfel, joi, 27 octombrie, de la ora 20.00, publicul poate revedea farsa absurdă Farmacia de Salahhé, iar vineri, 28 octombrie, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație cu măști Douăzecișiunu.
 
„Farmacia” este o piesă despre destinul tragic al elefanților zburători urbani, din muzeele noroioase pe care am învățat să le iubim cu toții. Scenele de dragoste sunt lungi și profunde, deși lipsesc cu desăvârșire. În afara scenelor de dragoste, în piesă nu se întâmplă nimic.
 
La 21 de ani de la Revoluția timișoreană, Douăzecișiunu s-a născut ca un spectacol de improvizație cu mască, muzică și mișcare. Fiecare dintre noi este o mască. Eu, tu, cel de alături. Diferite dar aceeași. Douăzecișiunu este povestea unor măști, mereu în cautare: a celuilalt, a fericirii, a propriului destin. Dacă înving sau eșuează vom judeca la final.

afiș
afiș
foto 1
foto 2

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771378