InterFoto Timișoara 2011
În perioada 04-27 noiembie 2011 va putea fi vizitată expoziția de fotografie intitulată "InterFoto Timișoara 2011" din Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design (FAD) a Universității de Vest, str. Oituz Nr. 4, Timișoara. Vernisajul va avea loc vineri 4 noiembrie 2011, ora 17.00. Această expoziție continuă colaborarea inițiată în 2010 între orașul german Pirmasens și Facultatea de Arte și Design în parteneriat cu municipiul Timișoara, prin evenimentul denumit “Top Foto Pirmansens & Invitații”. În cadrul acestui eveniment a avut loc, deasemenea, întâlnirea membrilor portalului fotografic al revistei Germane STERN (http://view-magazin.de/).

Trebuie amintit și faptul că la expoziția tradițională “Pirmasenser Fototage” (Zilele Fotografice ale orașului Pirmasens/Rheinland-Pfalz), care s-a ținut în luna iunie a acestui an la Pirmansens au participat și nouă fotografi din Timișoara.

Expoziția din acest an din Galeria Mansarda ne oferă o selecție a lucrărilor care au fost prezentate în luna iunie la Pirmasens, dar este deschisă și fotografilor români. Selecția lucrărilor proveniente din Germania a fost facută de către domnul Harald Kroeher (http://www.stileben-online.de/), fotograf de renume mondial și este responsabilul artistic a ”Pirmasenser Fototage”.

Inițiatorul acestei colaborări este ing. dr. Sergio Morariu iar organizatorul din partea Facultății de Arte și Design din Timișoara este lect. dr. Camil Mihăescu.
În perioada 25-27 noiembrie 2011 va fi prezent în Timișoara și domnul Harald Kroeher, care va ține o conferință, un workshop foto și va efectua un foto-shooting cu modele din Germania și România.

Dr. Ing. Sergio Morariu
President EnduRoMania Foundation


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13860052