Petrică Moise - 40 de ani de activitate muzicală
Petrică Moise este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și veritabili interpreți de folclor din Banat. În acest an, cântărețul împlinește 40 de ani de activitate muzicală, de activitate în crearea și interpretarea cântului bănățean, 40 de ani în care a fost invitat să cânte în concerte, festivaluri din Banat, din țară, dar și foarte multe de peste hotare.

Și, cum să ajungi la 40 de ani de carieră muzicală nu e puțin lucru, maestrul cântului bănățean va sărbători momentul tot pe scenă, printr-un concert special. Concertul aniversar, intitulat „Țara mea-i Banatu' meu”, va avea o serie de invitați de seamă, interpreți de folclor de valoare.

Concertul va avea loc în 12 noiembrie, a. c., de la ora 19, la Opera Națională Timișoara, fiind realizat de Marius Țîru și prezentat de Doina Șovre. Vor veni să îl sărbătorească pe interpretul bănățean și să încânte publicul Benone Sinulescu, Ana Pacatiuș, Sava Negrean Brudașcu, Gheorghe Turda, Traian Jurchela, Carmen Popovici, Mariana Deac, Petrică și Ramona Vița, Eugen Mihăilă, Luciana Maria Ene,  Titus Frunzăverde, Pera Teodorovici și Tamburașii, Petrică Pașca, Radu și Ilie Vincu și Orchestra Virtuozii Banatului.

Bilete pentru spectacol se găsesc la Agenția Teatrului, între orele 11-19 (tel. 0724.941.209).

foto 1
foto 2

 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13675117